Transport Marfa


Oferi cele mai bune solutii de transport atat pentru incarcari complete cat si pentru cele ocazionale,partiale, grupaje sau ADR.

1.TRANSPORT MARFA IN REGIM EXCLUSIV

Transporturile marfurilor in regim express sau exclusiv se realizeaza cu mijloace de transport rapide cu autoutilitare bus-uri sau furgon Mercedes Sprinter cu o capacitate de la 1 la 8 paleti si o greutate de max 1.5 tone sau un camion complet care poate incarca pana la 33 paleti.
Orice marfa este asigurata de catre noi cu asigurare de tip cmr de 50000 euro putand fi suplimentata la cererea clinetului.

2.TRANSPORT MARFA IN REGIM GRUPAJ

Efectuam transport de marfa in regim grupaj cu autoutilitare si camioane de diferite dimensiuni si volume diferite care pot incarca de la 1 palet de marfa sau un camion complet care poate incarca pana la 33 paleti.

Transporturile se efectueaza in regim de camion complet expres sau in regim de grupaj marfurile fiind asigurate pe toata durata transportului.Marfurile se transporta in regim grupaj la cererea clientului pentru a reduce cheltuielile de transport.

Timpii de tranzit pentru marfuri sunt in functie de distanta si tonajul & volumul marfii – care poate fi de la un palet sau colet de la 50 kg la o autoutilitara care poate incarca pana la 7 europaleti cu o greutate de maxim de 1.5 tone sau camion de 22 tone care poate incarca pana la capacitatea maxima de pana la 33 de europaleti.

Marfurile sunt asigurate pe toata durata transportului indiferent daca marfa este transportata in regim grupaj, express sau exclusive.Asigurarea de transport tip cmr este de 50000 euro si se poate suplimenta la cerintele clientului in functie de valoarea marfii.

3.TRANSPORT MARFURI ADR

4.OFERIM SERVICII DE MANIPULARE SI DEPOZITARE MARFA